purper 35
jaargang 6 2015
02

BEN JIJ

Laat je meevoeren door de pluizen, dit nieuws wil je niet missen.

Ben jij medewerker van Pro Persona en heb je ervaring met mantelzorg voor iemand in je omgeving met een psychische aandoening? Dan komt de projectgroep ‘In voor mantelzorg’ graag met je in contact. Het doel is te leren van jouw ervaringen en te bespreken of en hoe je jouw expertise kunt inzetten voor de zorg. Pro Persona streeft naar het vanzelfsprekend betrekken van mantelzorgers bij de zorg. Dit kan onder andere door de positie van mantelzorgers te versterken, zodat ze een gelijkwaardige gesprekspartner zijn voor de cliënt, familie en hulpverlener. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met projectleider Ineke van Gent.


i.van.gent@propersona.nl

PURPER
STEL JE EIGEN

Wil je bijvoorbeeld weten welke artikelen over het thema ‘autisme’ tot nu toe zijn verschenen in alle Purpers Online? Zie je graag alle lunchwandelingen van Henk Eikholt nog eens op een rij? Of wil je weten of jouw collega wel eens in Purper heeft gestaan?


Gebruik de boekenkastfunctie. Klik op het icoontje in de vorm van het boek, zie werkbalk bovenin de pagina's. Tik je zoekterm in zoals ‘autisme’, ‘lunchwandeling’, of ‘Walter’ en stel heel simpel je eigen magazine samen.

ABONNEMENT

OP

Medewerkers van Pro Persona krijgen Purper Online automatisch toegestuurd. Werk jij niet bij Pro Persona maar wil je wel zeven keer per jaar gratis Purper Online ontvangen?


Meld je dan hier aan. Bij elke nieuwe uitgave sturen we je een e-mail met een link naar Purper Online.

WIJDE PIJPEN
UIT DE KAST DIE
Twinkel, de tweedehands kledingwinkel in Wolfheze, liet door een modeshow zien hoe je er met weinig geld toch spetterend uit kunt zien. Ladyspeaker Carla gaf commentaar terwijl vier cliënten de geïmproviseerde catwalk afliepen. DJ Michael lardeerde de show met opzwepende muziek. ‘Haal uit de kast, die wijde pijpen’, was het kledingadvies van Carla voor de komende zomer. Heb je thuis nog zomerkleding hangen, geschikt voor een tweede leven? Twinkel is er blij mee.


Inleveren van kleding graag op afspraak: (026) 483 32 53

SAMEN
PURPER?
MANTELZORGER?
Sluitenvorige pagina'svolgende pagina's
Sluiten

Reactie

Stuur een reactie naar de redactie
Sluiten