purper 33
jaargang 6 2015
02

VAN DE ONDERNEMINGSRAAD
PLUIZENBOL

Gezien door geestelijk verzorger

Taco Bos op de cover van ‘Hoe waait de wind?’ In dit boek onderzoekt prof. dr. Martin Walton de interpretatie en beleving van geestelijke verzorging door cliënten in de GGZ.

Ook een bijzondere pluizenbol gezien? Laat het ons weten! purper@propersona.nl


In maart van dit jaar zijn er verkiezingen voor de Ondernemingsraad (OR). Maar hoe werkt

de OR nu eigenlijk? Hoe is deze vorm van medezeggenschap georganiseerd? Hoe ervaren huidige OR-leden hun rol en invloed? Wil je meer weten over het werk van de Ondernemingsraad, neem dan via dit filmpje een kijkje achter de schermen. Kandidaten kunnen zich tot en met 5 februari aanmelden bij de voorzitter van de verkiezingscommissie.

In de huidige turbulente tijd is het voor Pro Persona van belang om drie basale zaken goed op orde en inzichtelijk te hebben: declarabele tijd, het methodisch werken ofwel dat zorgpaden goed passen binnen de DBC’s en dat de registratie volledig, tijdig en correct is.


Om de organisatie daarbij te helpen, is door Pro Persona onder meer de Individuele Productie Monitor ontwikkeld. Dit hulpmiddel laat behandelaren en ook leidinggevenden zien welke uren daadwerkelijk besteed worden aan de behandeling van cliënten.

De Riethorst, de afdeling voor doven en slechthorenden van Pro Persona, wordt in haar voortbestaan bedreigd. Dit heeft te maken met de veranderende specifieke financiering voor de zorg voor doven. Pro Persona is volop in gesprek met overheid en zorgverzekeraars. Door bijgaand filmpje te ‘delen’ steun je de gedachte dat De Riethorst open moet blijven.
KIJKJE IN DE KEUKEN
PRODUCTIE MONITOR
INDIVIDUELE
Deze korte instructiefilm laat zien hoe IPM werkt en welke informatie hij biedt.
DE

PRO PERSONA

DE RIETHORST
STEUN

Laat je meevoeren door de pluizen, dit nieuws wil je niet missen.

Sluitenvorige pagina'svolgende pagina's
Sluiten

Reactie

Stuur een reactie naar de redactie
Sluiten